Szolgáltatásaink

Tervezés és árajánlat készítése

Tapasztalt lakberendezőink személyre szabott szaktanácsadás mellett a legkorszerűbb számítógépes tervező programmal ingyenesen megtervezik álmai konyháját és elkészítik az árajánlatot. A részletes tervek a végleges döntésig tervezési díj ellenében elvihetőek. Ha később a tervek alapján megrendelik a konyhabútort, úgy a tervezési díj a vételárból levonásra kerül.

 

Helyszíni felmérés

Szakemberünk minden konyhabútor megrendelés előtt digitális eszközökkel felméri az Ön konyháját, hogy a tervezett bútor tökéletesen illeszkedjen a helyiségbe. Az általa felmért és szerelt konyhák méretpontosságára cégünk garanciát vállal.


Házhozszállítás

A megrendelt konyhabútorokat és háztartási készülékeket igény szerint házhoz szállítjuk. Egy Önnel egyeztetett időpontban megbízható kollégáink pontosan kiszállítják a bútort és/vagy a gépeket. Háztartási gépek esetén azonban lehetőség van futárszolgálat igénybevételére is.

 

Szerelés

A szerelést precíz, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik, mely a saját szereléssel szemben sok előnnyel jár Önnek:

  • A szerelést ugyanaz a szakember végzi, mint a felmérést, ezért méretpontos a munka.

  • A tervező és a szerelő egyeztet a szerelést megelőzően, kitérve a vevői igényekre és tervezési megoldásokra, ezért minden apró alkatrész biztosan a helyére kerül.

  • A szerelő ismeri az általunk forgalmazott bútorok beépítési sajátosságait, ezért gyors, így akár egy nagyobb konyhát is beszerel egy nap alatt.

  • Ebben az esetben nem csak a bútorra, hanem a szerelésre is vállaljuk a garanciát.

 

Gépek beépítése

Konyhabútor és háztartási gép együttes vásárlása esetén a készülékek beépítési díját elengedjük!
Természetesen a szerelőnk vállalja a máshol vásárolt háztartási készülékek beszerelését is. A beépítés az elektromos-, víz- és gáz bekötést nem foglalja magában, de tudunk hivatalos szakszervizt ajánlani ennek elvégzésére.