Rólunk

Konyhastúdiónk a 60 éve alapított szlovén SVEA cég kizárólagos magyarországi importőre.

 

A SVEA folyamatos fejlesztések eredményeképpen vált vezető konyhabútorgyártó céggé napjainkra Szlovéniában. Egyike a legismertebb, nemzetközi piacokon aktívan szerepet játszó bútorgyáraknak. Termelésének 35%-át a nyugat- és kelet- európai piacra történő gyártás teszi ki. Exportál ezen kívül a skandináv térségbe, Észak- és Közép-Amerikába, Ausztráliába és a korábbi Szovjetúnióból kivált tagországokba is. Az ajtófrontok nemzetközi piacán is jelentős a részesedése (Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Magyarországon és Olaszországban).

 

A legkorszerűbb gyártósorok és az innovatív, minden részletre kiterjedő szaktudás eredménye a gyár számos díja, oklevele és elismerése. A SVEA célja, hogy kiváló alapanyagokból, környezetbarát technológia (ISO 14001) használatával, a vásárlók elvárásaihoz és igényeihez alkalmazkodva jó ár-érték arányú terméket gyártson. Ezen kívül szem előtt tartja azt is, hogy a konyhabútoroknak az esztétikumon túl tartósnak és ergonomikusnak is kell lenniük.

Manapság egy jó konyhabútor is egy befektetés, ezért minél több évig meg kell őriznie a minőségét. Ez a gyártás során fontos szempont a SVEA- nál (ISO 9001).

 

A SVEA egy frontgyártó cég, így több gyári minőségű konyhával szemben nem csak meglévő elemválasztékban gondolkodhatunk. Itt a méretre kérhető ajtólapokkal egy valóban egyedi konyha hozható létre, maximálisan alkalmazkodva a megrendelő igényeihez. Ráadásul a saját gyártásból adódóan igen kedvező árakat tud biztosítani.  A SVEA konyhabútorokat funkcionalitás, dizájn, rugalmasság, célszerű használhatóság jellemzi.

 

Választékában a klasszikus vonalvezetéstől a legmodernebb trendet képviselő minimál dizájnig mindenféle stílus megtalálható. Kínálatában laminált-, fóliás-, furnérozott-, festett- és tömörfa ajtókkal felszerelt konyhabútorok is szerepelnek.

A 2010-es évben Konyhastúdiónk megkezdte a vezető olasz- (Veneta Cucine, EffeQuattro) és német- (Alno, Noblessa), ill. magyar (Vertex, Impero) konyhabútorok forgalmazását.


Elindítottuk a háztartási gépekre specializálódott webáruházunkat is, www.beepithetogepek.hu néven.

 

2009. óta Budapesten és Pest megyében cégünk forgalmazza a világújdonságnak számító magyar találmányt, az INHEMIWA hő- és hangszigetelő paneleket.
www.belsoszigeteles.hu